جستجو

شارژر بی سیم

نمایش به عنوان گرید لیست
مرتب سازی بر اساس
نمایش در هر صفحه

هولدر و شارژر بی سیم ایس فست مدل E8

ACEFAST E8 desktop two-in-one wireless charging holder
795,000 تومان

شارژر بی سیم فن دار ایس فست مدل E2

ACEFAST E2 cooling wireless charger
725,000 تومان

هولدر و شارژر بی سیم ایس فست مدل E14

ACEFAST E14 desktop wireless charging holder
589,000 تومان

استند شارژر بی سیم 20W شیائومی مدل WPC02ZM

Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand
ناموجود

هولدر و شارژر بی سیم ایس فست مدل E9

ACEFAST E9 desktop three-in-one wireless charging holder
ناموجود

شارژر بی سیم سامسونگ EP-OR825

Samsung Wireless Charger EP-OR825
ناموجود

شارژر بی سیم سامسونگ EP-P1300

Samsung Wireless Charger Pad EP-P1300
ناموجود

شارژر بی سیم سامسونگ EP-P4300 Dou

Samsung Wireless Charger Dou EP-P4300
ناموجود

شارژر استند بی سيم سامسونگ مدل EP-N5200

Samsung Wireless Charger Stand EP-N5200TWEGAE
ناموجود

هولدر و شارژر وایرلس سامسونگ EP-H5300CBEGWW

Samsung Wireless Car Charger EP-H5300CBEGWW
ناموجود

انواع شارژر بی سیم

 

علی‌رغم اینکه شارژ بی‌سیم در سال‌های اخیر به اوج موفقیت و محبوبیت تمام دوران خود تا به امروز رسیده‌اند؛ اما تاریخچه این فناوری به دهه‌ها قبل یعنی اواخر قرن نوزدهم میلادی باز‌می‌گردد. دانشمندان و محققان بسیاری در زمینه انتقال بی‌سیم جریان الکتریسیته تلاش کرده‌اند؛ اما شاید بتوان مهمترین فرد در این حوزه را نیکولا تسلا مخترع مشهور آمریکایی دانست. تسلا در سال 1891 برای اولین بار موفق به انتقال بی‌سیم جریان الکتریسیته با استفاده از یک سیم‌پیچ و ایجاد یک میدان مغناطیسی گردید. این دانشمند رویاهای بزرگتری را برای انتقال بی‌سیم برق را به شهرها، کارخانه‌های صنعتی و منازل شخصی در سر داشت و برای عملی کردن این پروژه اقدام به ساخت یک برج فلزی بلند به نام برج تسلا کرد؛ هر چند کار ساخت این برج به اتمام نرسید و پس از چندین سال تخریب شد. همان‌طور که گفته شد در طول قرن نوزدهم و بیستم تلاش‌های فراوانی برای انتقال برق به صورت بی‌سیم صورت پذیرفت تا اینکه محققان دانشگاه MIT در سال 2005 روشی موفق را برای انتقال بی‌سیم جریان الکتریسیته یافتند. دو سال پس از آن اولین شارژر بی‌ سیم توسط شرکت وای تریسیتی (WiTricity Corp) به مرحله تجاری رسید. امروزه شاهد تنوع وسیعی از استانداردها و راه‌حل‌های موجود برای انتقال بی‌سیم جریان الکتریکی به محصولات هستیم و اتحادیه‌های مختلفی متشکل از برندهای مطرح جهان بر روی بهبود و رشد این قابلیت جذاب و کاربردی در حال کار هستند. همچنین پیشرفت فناوری شارژر بی‌سیم به حدی پیشرفت کرده است که حالا توان شارژ معادل با شارژرهای سیمی مقادیری نظیر 33 وات، 67 وات، 100 وات و 120 وات را ارائه می‌کنند. در ادامه برخی از مطرح‌ترین انواع شارژر وایرلس را با یکدیگر مورد بررسی قرار می‌دهیم.

 

انواع استاندارد شارژر بی سیم

بیش از یک دهه از شروع عرضه و رواج شارژر بی ‌سیم می‌گذرد و در این مدت شارژرهای وایرلس تغییرات و بهبودهای بسیاری را تجربه کرده‌اند. هر نوع از شارژرهای وایرلس اغلب متعلق به یک اتحادیه متشکل از شرکت‌ها و برندهای متعدد (انواع شارژر بی‌ سیم مطرح و شناخته شده) یا یک شرکت فناوری خاص (انواع شارژر با فناوری جدید اختصاصی) هستند. در طول زمان و با رشد فناوری برخی از این استانداردها دچار تغییراتی گردیده یا با یکدیگر ادغام و متحد شده‌اند. در حال حاضر انواع متعدد و متنوعی از استاندارد و فناوری‌ شارژ بی‌سیم وجود دارند که در ادامه با برخی از مطرح‌ترین و پرمخاطب‌ترین آنها آشنا می‌شویم.

 

شارژر بی سیم Qi

 

استاندارد Qi متعلق به WPC

فناوری و استاندارد شارژر وایرلس Qi (با تلفظ چی Chee) یکی از اولین و مطرح‌ترین انواع شارژر بی‌ سیم است که توسط کنسرسیوم انرژی بی‌سیم یا WPC (wireless power consortium) توسعه داده شده است. این کنسرسیوم که از تعداد اعضای بسیار بالایی از جمله اپل، سامسونگ، ال جی، شیائومی، هوآوی، ورایزون و ... تشکیل می‌شود، طیف غالب محصولات دارای قابلیت شارژ بی‌ سیم از جمله گوشی موبایل، ساعت هوشمند و هندزفری‌های کاملاً بی‌سیم را شامل می‌شود. فناوری مورد استفاده در این استاندارد شارژ بی سیم القایی است که توسط دو سیم‌پیچ در شارژر به عنوان فرستنده و دستگاه گیرنده کار می‌کند.

 

شارژر بی سیم با استاندارد PMA

 

استاندارد PMA

استاندارد اتحادیه مسائل انرژی یا PMA (Power Matters Alliance) یکی دیگر از استاندارد‌های مطرح شارژ وایرلس بود که رقیب سرسخت استاندارد Qi محسوب می‌شد. با اینکه این استاندارد نسبت به Qi جدیدتر و جوان‌تر بود به علت قراردادهای موفقی مانند تجهیز کردن برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای مانند استارباکس توانست مخاطبین بسیاری دست و پا کند. فناوری مورد استفاده در این استاندارد مانند استاندارد Qi از نوع القایی است و تنها در بازه فرکانس با یکدیگر تفاوت دارند. به جهت اینکه گوشی‌های موبایل برندهای برتر (به جز اپل) اغلب از هر دو استاندارد Qi و PMA پشتیبانی می‌کردند، کاربران این برندها اغلب با مشکل خاصی در انتخاب شارژر مواجه نمی‌شدند. در حال حاضر استاندارد PMA با استاندارد دیگری به نام A4WP ادغام شده‌اند که در ادامه با آنها آشنا می‌شویم. همچنین برندهایی که در ابتدا این اتحادیه را تشکیل دادند شامل AT&T، دوراسل، استارباکس، کمیسیون ارتباطات فدرال FCC و ... می‌گردید.

 

شارژر وایرلس با استاندارد A4WP

 

استاندارد Rezence متعلق به A4WP

این استاندارد متعلق به اتحاد برای انرژی بی‌سیم Alliance for Wireless Power است و اعضای اصلی و نام آشنای آن شامل Broadcom، کوالکام، اینتل، سامسونگ، WiTricity و ... می‌گردد. این فناوری از یک فرستنده و قابلیت پشتیبانی از چند گیرنده انرژی تشکیل می‌شود که قادر است با یک شارژر چندین دستگاه به صورت همزمان را شارژ کند. نکته مهم و قابل توجه این است که در سال 2015 میلادی A4WP و PMA با یکدیگر ادغام شده و تشکیل یک اتحادیه جدید با نامAirFuel Alliance  را داده‌اند که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

 

تکنولوژی شارژر بی سیم AirFuel

 

استانداردهای اتحادیهAirFuel Alliance  

همان‌طور که در بالا اشاره شد، در سال 2015 میلادی PMA و A4WP با یکدیگر ادغام شده و تشکیل اتحادیه جدیدی با نامAirFuel Alliance  را دادند. ادغام این دو استاندارد تعداد اعضای اتحاد جدید را بسیار افزایش داد که در بالا بردن قدرت و افزایش تعداد کاربر آن تأثیر مستقیمی داشت. در حال حاضر اتحادیه AirFuel دو فناوری اصلی را دنبال کرده و در حال توسعه آنها می‌باشد. فناوری اول Resonant نام دارد که به‌نظر می‌رسد ادامه راه فناوری Rezence اتحاد A4WP باشد. این فناوری امکان شارژ چند دستگاه با استفاده از یک شارژر و بدون نیاز به تنظیم دقیق جای قرار گرفتن دستگاه‌ها روی پد شارژ با وعده توان برابر با شارژرهای سیمی را فراهم می‌‌کند. فناوری دیگری که اتحادیه AirFuel در حال توسعه آن می‌باشد فناوری RF این اتحادیه است که امکان شارژ در فضای سه‌بعدی و با فاصله بیشتر را فراهم می‌کند. این فناوری بیشتر مربوط به دستگاه‌های کم‌مصرف مانند تجهیزات IOT، گجت‌های پوشیدنی، سنسورهای هوشمند و ... می‌گردد. همچنین در این قابلیت امکان شارژ چندین دستگاه بدون اینکه نیاز باشد روی پد شارژ یا شارژر خاصی قرار بگیرند در فاصله مشخصی از شارژر بی سیم وجود دارد.

 

انواع شارژر بی سیم

 

پد شارژ وایرلس

 

پد شارژر بی سیم

بیش از نیمی از انواع مدل‌های شارژر بی سیم را پد شارژ بی‌سیم تشکیل می‌دهد که ممکن است قادر به شارژ کردن یک یا چند دستگاه به صورت همزمان باشند. این محصولات اغلب به شکل یک صفحه یا پد افقی بر روی میز  یا هر سطح افقی قرار گرفته و با اتصال سیمی به آداپتور عملیات شارژ دستگاه‌های با پشتیبانی از قابلیت شارژ وایرلس را انجام می‌دهند. بسته به برند تولیدکننده و محصولات هدف این شارژرهای بی‌سیم می‌توانند از استانداردهای مختلفی استفاده کنند ولی اغلب از نوع Qi هستند.

 

استند شارژ وایرلس

 

شارژر بی سیم ایستاده (استند شارژر بی سیم)

این نوع شارژر بی سیم از مشخصات فنی مشابه پد شارژر بی سیم بهره می‌برند؛ اما فرم ساخت آنها به شکل عمودی است و گوشی به شکلی روی آن قرار می‌گیرد که صفحه نمایش پیش روی کاربر باشد و بتواند بدون نیاز به برداشتن دستگاه از روی شارژر بی سیم اطلاعات روی صفحه نمایش گوشی را دیده یا با آن کار کند.

 

هولدر شارژر بی سیم

 

هولدر و نگهدارنده گوشی موبایل با قابلیت شارژر بی سیم

این نوع شارژر وایرلس به شکل هولدر یا نگهدارنده گوشی موبایل در خودرو طراحی شده‌اند تا کاربرانی که قصد استفاده از یک هولدر نگهدارنده گوشی در خودرو را دارند و گوشی آنها از قابلیت شارژ بی سیم برخوردار است، بتواند با یک تیر دو نشان زده و همزمان گوشی خود را به صورت بی سیم شارژ کنند.

 

شارژر وایرلس تزئینی چند کاره

 

شارژر بی سیم چندکاره یا تزئینی

اخیراً انواع جدید و جالبی از شارژر بی سیم به بازار راه پیدا کرده‌اند که به صورت لوازم تزئینی یا دستگاه‌هایی چند کاره طراحی شده‌اند. در میان این نمونه‌ها می‌توان به برخی که بیشتر مورد توجه گرفته‌اند از قبیل چراغ روی میز با قابلیت شارژ کردن بی سیم گوشی و ...، اسپیکرهای بلوتوث با قابلیت شارژ کردن بی سیم محصولات دیگر، پد موس با قابلیت شارژ بی سیم، میز با قابلیت شارژ بی سیم و غیره اشاره کرد.

 

شارژر بی سیم اورجینال

 

قیمت شارژر بی سیم

تنوع شارژر بی سیم در بازاو برندهای مطرح تولیدکننده این محصول جذاب در بازار به حدی زیاد است که عملاً مشخص کردن قیمت انواع این محصولات را در این متن غیر ممکن می‌کند؛ اما در ادامه به بررسی قیمت برخی مدل‌ها و برندهای شارژر وایرلس می‌پردازیم. در زمان نگارش این مطلب قیمت شارژرهای مگ سیف اپل از 3 میلیون تومان شروع می‌شود، شارژرهای سامسونگ از 500 هزار تا 2 میلیون تومان، شارژرهای بی سیم شیائومی از  500 هزار تا 5 میلیون تومان قیمت دارند. همچنین برندهای مطرح و با کیفیت دیگری از جمله آنکر، آیوکی، پاورولوجی، جویروم و ... در بازار محصولات با کیفیت، ایمن با بازه قیمتی متنوعی را ارائه می‌کنند که در مجموع حق انتخاب گسترده‌ای را برای خریداران با هر سطح بودجه و هر نوع سلیقه‌ای فراهم می‌کند.

 

شارژر وایرلس اصل

 

خرید شارژر بی سیم از فروشگاه ایکالاتو

امروزه گوشی‌ها (اغلب پرچمداران) و گجت‌های پوشیدنی بسیاری از شارژر بی سیم پشتیبانی می‌کنند و شارژر وایرلس به یکی از محبوب‌ترین لوازم جانبی بازار کالاهای دیجیتال تبدیل شده است. در همین راستا فروشگاه اینترنتی ایکالاتو اقدام به تأمین و فروش شارژر بی سیم از مطرح‌ترین و معتبرترین برندها کرده است که شما با بررسی مشخصات فنی و قیمت این محصولات در بالا به راحتی می‌توانید اقدام به خرید شارژر بی سیم مورد نظر خود کنید.

Filter by:

Clear All
Close
حداقل: تومان حداکثر: 795,000 تومان
ريال0 ريال795000
  • مشکی
  • سفید
  • خاکستری
تولید کنندگان
Filters
Sort
display