جستجو

هندزفری

نمایش به عنوان گرید لیست
مرتب سازی بر اساس
نمایش در هر صفحه

هندزفری بی سیم سامسونگ مدل Galaxy Buds 2 Pro

Samsung Galaxy Buds 2 Pro Wireless Hansdfree
5,489,000 تومان

هندزفری بی سیم سامسونگ مدل Galaxy Buds2

Samsung Galaxy Buds2 Wireless Handsfree
3,685,000 تومان

هندزفری بی سیم سامسونگ مدل Galaxy Buds FE

Samsung Galaxy Buds FE Wireless Hansdfree
3,685,000 تومان

هندزفری آنر مدل Choice Earbuds X3

Honor Choice Earbuds X3 Wireless Handsfree
2,395,000 تومان

هندزفری بی سیم نوکیا مدل Micro Earbuds Pro

Nokia Micro Earbuds Pro Wireless Handsfree
1,495,000 تومان

هندزفری بی سیم نوکیا مدل Comfort Earbuds

Nokia Comfort Earbuds Wireless Handsfree
1,099,000 تومان

هندزفری بی سیم تی سی اچ مدل N23

TCH N23 Wireless Stereo Earbuds
955,000 تومان

هندزفری بی سیم نوکیا مدل +GO Earbuds

Nokia GO Earbuds+ Wireless Handsfree
945,000 تومان

هندزفری بی سیم انکر مدل Soundcore Life P25i

Anker Soundcore Life P25i Wireless Handsfree
925,000 تومان

هندزفری بی سیم تی سی اچ مدل S33

TCH S33 Wireless Stereo Earbuds
795,000 تومان

هندزفری بی سیم انکر مدل Soundcore R50i

Anker Soundcore R50i Wireless Handsfree
785,000 تومان

هندزفری آنر مدل Choice Earbuds X3 Lite

Honor Choice Earbuds X3 Lite Wireless Handsfree
845,000 تومان 745,000 تومان

هندزفری بی سیم کیو سی وای مدل QCY T13 ANC

QCY T13 ANC Wireless Handsfree
795,000 تومان 745,000 تومان

هندزفری بی سیم کیو سی وای مدل QCY T13X

QCY T13X Wireless Handsfree
675,000 تومان

هندزفری بی سیم تی سی اچ مدل T60

TCH T60 Wireless Stereo Earbuds
618,000 تومان

هندزفری بی سیم کیو سی وای مدل QCY T17

QCY T17 Wireless Handsfree
589,000 تومان

هندزفر ی اصل

 

هندزفری‌ها و به طور کلی خانواده بزرگتر هدفون‌ها تاریخچه‌ای قدیمی‌تر از گوشی موبایل یا دستگاه‌های پخش صدای دیجیتال دارند و پیدایش آنها به بیش از یک قرن پیش باز می‌گردد. اولین نسل از اجدادهدفون‌ها در دهه 80 قرن هجدهم بلندگوهایی با اندا‌زه‌ای بزرگ و وزن بالا بودند که بر روی دوشکاربر قرار می‌گرفتند و بیشتر توسط اپراتورهای تلفن آن زمان استفاده می‌شدند. در اواخر دهه 90 قرن هجدهم الکتروفون‌ها پدیدار شدند که ظاهری Y شکل شبیه به گوشی پزشکی داشتند. الکتروفون‌ها از اولین اجداد هدفون‌ها بودند که برای گوش دادن به موسیقی مورد استفاده قرار گرفتند. این دستگاه در قسمت پایینی با یک سیم به تلفن متصل می‌شد و شرکت‌‌های مخابراتی آن زمان برای کاربر مربوطه به شکل مستقیم موسیقی پخش می‌کردند.

اولین نسل هدفون‌های امروزی در سال 1910 و توسط فردی به نام ناتانیل بالدوین ابداع شد. این دستگاه که بسیار توجه نیروی دریایی ایالت متحده و در ادامه مورد استفاده این نیرو قرار گرفت از نظر ظاهر شباهت بسیاری به هدفون‌های امروزی داشت و از دو اسپیکر روی گوش و یک بند نگهدارنده که روی سر قرار می‌گرفت، تشکیل می‌شد.

هدفون‌های مجهز به رادیو و هدفون‌های باریک و سبک همراه محصولات انقلابی واکمن سونی در سال‌های دهه 60 تا 80 میلادی تحولات بعدی خانواده هدفون‌ها را به سمت محصولات امروزی شکل دادند. از دهه 80 تا سال 2000 این محصولات جذاب به صورت مداوم کوچکتر و سبکتر شدند و مدل‌های بسیار جمع و جور که دارای گوشی‌های با فرم درون حفره گوش بودند نیز در اواخر همین دوره به بازار معرفی شدند؛ هرچند اوج محبوبیت این هدفون‌ها با معرفی و عرضه آیپاد اپل در ابتدای قرن 21 (سال 2001 میلادی) به اوج خود رسید.

با تکامل و فراگیری گوشی‌های هوشمند، هدست‌های جمع و جور، بسیار باریک و سبکی برای استفاده به همراه این دستگاه‌ها در جعبه آنها قرار گرفت که امکان کنترل تماس، پخش موسیقی و تنظیم صدا را دارا بودند. این دسته از محصولات به دلیل امکان استفاده از گوشی بدون در دست گرفتن آن به‌خصوص در هنگام رانندگی به عنوان هندزفری Handsfree شهرت پیدا کردند.

همچنین بین دهه 90 تا قبل از سال 2010 میلادی و با پیدایش و رشد فناوری بلوتوث، مدل‌های متنوعی از هندزفری‌های تک‌گوش بی‌سیم مجهز به این فناوری معرفی و روانه بازار شدند. امروزه این محصولات بیشتر سهم بازار خود را به انواع هندزفری جدید از قبیل هندزفری‌هایبلوتوث دارای بدنه U شکل با قابلیت قرار گرفتن روی گردن (هندزفری‌های گردنی NeckBand) و از همه مهمتر هندرفری‌های کاملاً بی‌سیم TWS که اغلب از یک کیس شارژ و دو گوشی کوچک کاملاً بی‌سیم تشکیل شده‌‌، واگذار کرده‌اند.

 

هندزفری‌ تایپ سی

 

انواع هندزفری

هندزفری‌‌ها بخش بزرگی از محصولات زیرمجموعه خانواده هدفون را تشکیل می‌دهند. امروزه با مجهز شدن انواع هدفون و هندزفری و ... به مشخصات فنی پایه یکسان، مرز بین این محصولات در حال محو شدن است. در حال حاضر اغلب محصولات روز با کیفیت چه این محصولات هندزفری گردنی یا هندزفری کاملاً بی‌سیم ساخت تولیدکنندگان مطرح گوشی موبایل و چه هدفون‌های قدرتمند و بزرگ بیتز، بوز یا سونی باشند به بلوتوث، باتری، میکروفون های چندگانه، حذف نویز فعال، صدای فضایی و ... مجهز شده اند و تفاوت‌ها بیشتر در طراحی، کیفیت و ساختار این محصولات به چشم می‌خورد. همچنین لازم به ذکر است شما می‌توانید بر حسب بودجه و سلیقه خود از میان مدل‌های هندزفری اصل موجود در ایکالاتو خرید خود را انجام دهید.

 

انواع فرم گوشی هندزفری

مدل‌های مختلف هندزفری و به طور کلی هدفون‌‌ها از نظر فرم طراحی گوشی به 4 دسته اصلی بالای گوش، روی گوش، داخل گوش و ایرباد تقسیم می‌شوند. گفتنی است این دسته‌بندی بر اساس فرم طراحی گوشی این دستگاه‌ها انجام شده و تمامی هدفون‌ها و هندزفری‌ها فارغ از شکل ظاهری کل بدنه و براساس شکل گوشی آنها دسته‌بندی می‌شوند. به طور مثال هندزفری پشت گردنی و یا هندزفری‌های کاملاً بی ‌سیم TWS با اینکه از نظر ساختار با یکدیگر متفاوت هستند ممکن است در دسته داخل گوش یا ایرباد قرار بگیرند. در ادامه به طور مختصر با این دسته‌بندی‌ها آشنا می‌شویم

 

بالای گوش Over Ear

این هدفون‌ها ابعادی بزرگ دارند و نسبت به سایر مدل‌ها وزن بیشتری دارند. گوشی بزرگ این نوع هندزفری و هدفون قطر بیشتری از گوش انسان دارد و وقتی روی آن قرار می‌گیرد کاملاً لاله گوش را پوشش می‌دهد. این هدفون‌ها و هندزفری‌ها اغلب برای گوش دادن تخصصی به موسیقی یا صوت به کار می‌روند و از کیفیت و قدرت بالایی برخوردار هستند.

 

روی گوش On Ear

هندزفری و هدفون روی گوش در عین شباهت بسیار، به نسبت مدل‌های بالای گوش از قطرگوشی، ابعاد و وزن کمتری برخوردارند و به طور کامل روی گوش را نمی‌گیرند. کیفیت این هدفون‌ها خوب است اما به مدل‌‌های روی گوش نمی‌‌رسد و بیشتر برای استفاده روزمره و عادی به کار می‌روند.

 

داخل گوش In Ear

هندزفری‌های داخل گوش چه از نوع سیمی باشند و چه بی‌سیم سبک، بسیار باریک وجمع و جور هستند. این هندزفری‌ها به دلیل کوچک بودن گوشی، درایور کوچکتری نیز دارند؛ اما به دلیل سری‌های سیلیکونی کوچک که به درون حفره گوش فرو می‌روند، کیفیت و قدرت نسبتاً خوبی را ارائه می‌کنند. همچنین هندزفری داخل گوش در مقابل سر و صدای محیط به خوبی ایزوله هستند و می‌توان این محصولات را به نوعی هندزفری ضد صدا به شمار آورد. فرم این دسته‌بندی معمولاً به عنوان هندزفری سیمی درون جعبه گوشی موبایل یا در برخی مدل‌های هندزفری کاملاً بی‌سیم TWS به کار می‌روند.

 

برای مشاهده قیمت و خرید گوشی آنر با ایکالاتو همراه باشید!

 

 ایرباد Earbud

ایربادها بسیار به دسته هندزفری‌های داخل گوش شباهت دارند؛ اما سری گوشی این محصولات جای داخل حفره گوش در ابتدای آن قرار می‌گیرند و به داخل کانال گوش فرو نمی‌روند. به همین دلیل این نوع هندزفری به اندازه مدل‌های داخل گوش ایزوله نیستند. ایربادها معمولاً توسط کاربرانی انتخاب می‌شود که با فرورفتن سری سیلیکونی در حفره گوش خود مشکل دارند یا ترجیح می‌دهند هنگام استفاده از هندزفری قادر به شنیدن صدای محیط نیز باشند.

 

هندزفری اورجینال

 

هندزفری‌ها بر اساس نوع اتصال

هندزفری سیمی

هدفون و هندزفری سیمی قدیمی‌ترین نوع این محصولات به شمار می‌روند و خیلی قبل‌تر از هندزفری‌های بی‌سیم در بازار عرضه می‌شدند. هندزفری‌های سیمی به دلیل استفاده از سیم به عنوان رابط بین گوشی‌ها و دستگاه بیشترین کیفیت صدا را ارائه‌ می‌کنند؛ هر چند با رشد فناوری بلوتوث، هندزفری‌های مطرح بی‌سیم نیز حالا کیفیت صدای بالایی را عرضه می‌کنند.

امروزه هندزفری‌های سیمی توسط یکی از سه رابط اتصال محبوب بازار به دستگاه‌ها و گوشی‌ها متصل می‌شوند. جک صدای 3.5 میلی‌متری متداول‌ترین نوع اتصال در میان محصولات متنوع بازار است؛ اما این اتصال در گوشی‌های جدید و با توجه به محبوبیت هندزفری‌های بی‌سیم، به سرعت در حال حذف شدن است. این اتصال از یک فیش 3.5 میلی‌متری تشکیل شده که با ورود به یک حفره با همین قطر روی دستگاه، اتصال را برقرار می‌کند.

با شروع روند حذف جک 3.5 میلیمتری در گوشی‌ها، سازندگان مطرح درگاه شارژ گوشی را جایگزین این اتصال کردند و در ادامه هندزفری‌ مجهز به پورت لایتنینگ برای استفاده در گوشی‌های اپل و هندزفری‌ تایپ سی برای استفاده از گوشی‌های اندرویدی به بازار معرفی شدند.

 

هندزفری بی‌سیم و بلوتوث

هندزفری‌های بی‌سیم اغلب به دو نوع هندزفری وایرلس و هندزفری بلوتوث تقسیم می‌شوند. هدفون‌ها و هندزفری‌های وایرلس اغلب به یک پایه یا دانگل فرستنده مجهز هستند و معمولاً با جک 3.5 میلی‌متری یا کابل اپتیکال به دستگاه متصل می‌شود. گوشی این نوع هندزفری اغلب از نوع بالای گوش یا روی گوش هستند و به صورت بی‌سیم (فرکانس 2.4 گیگاهرتز) به پایه یا دانگل خود متصل می‌شوند. این نوع هندزفری کیفیت صدای خوبی ارائه می‌کنند و بیشتر برای اتصال به دستگاه‌هایی که به بلوتوث مجهز نیستند و در وضعیت ثابت هستند قابل استفاده است. در حال حاضر با مجهز شدن اغلب دستگاه‌ها به بلوتوث این نوع هندزفری رواج چندانی ندارد.

اما هندزفری بلوتوث امروزه رایج‌ترین انواع این محصولات محسوب می‌شود. هندزفری‌های بلوتوث با پشتیبانی از تمام نسخه‌های قدیمی‌تر این فناوری، امکان اتصال ساده و راحت بی‌سیم بین تمامی دستگاه‌های مجهز به این فناوری را برقرار می‌کند. این محصولات در ابتدا روی دستگاه جفت‌سازی شده و پس از آن هر بار به راحتی اتصال بین دو دستگاه برقرار می‌شود. نسل جدید این محصولات (در حال حاضر نسخه‌های 5 به بالا) همچنین امکان اتصال به بیش از یک دستگاه، اجرای فرامین صوتی و کنترل دستگاه مبدأ بر بستر بلوتوث را نیز فراهم می‌کنند. از دیگر مشخصات جذاب هندزفری‌های بلوتوث جدید مقاومت در برابر آب و گرد و غبار است. گفتنی است مدل‌های جدید بخصوص ایربادزهای کاملاً بی‌سیم برندهای مطرح شاید کاملاً یک هندزفری ضد آب نباشند؛ اما در مقابل تعریق، پاشش آب و قطرات باران از مقاومت خوبی برخوردارند و بالاخص برای فعالیت‌های ورزشی بسیارمناسب هستند.

 

هندزفری ضد صدا

 

قیمت هندزفری

بازار هندزفری بسیار متنوع و گسترده است و نمی‌توان آن را در قالب یک مطلب جمع‌بندی کرد؛ اما در ادامه قیمت روز برخی از هندزفری‌های مطرح و پرفروش بازار را بررسی می‌کنیم. با نگاهی به قیمت‌های بازار متوجه می‌شویم انواع هدفون و هندزفری حرفه‌ای برندهای تخصصی از 7 تا بیش از 30 میلیون تومان قیمت دارد. خرید ایربادزهای کاملاً بی‌سیم برندهای مطرح مانند اپل، سامسونگ و شیائومی از 2 تا 7 میلیون هزینه در بر دارد. هندزفری‌های اقتصادی شیائومی و برندهای چینی نیز از 500 هزار تا 2 میلیون تومان برای خریداران خرج بر می‌دارد.

 

هندزفری وایرلس

 

خرید هندزفری از فروشگاه ایکالاتو

هندزفری یکی از مهمترین انواع لوازم جانبی گوشی موبایل محسوب می‌شود که نه تنها در کنار تلفن همراه جزئی ضروری و مهم به نظر می‌رسد بلکه می‌تواند کارایی زیادی را در تعامل با محصولاتی از قبیل تبلت، لپتاپ، کامپیوتر شخصی، تلویزیون و ... به کاربران ارائه کند. ایکالاتو با توجه به جذابیت و ضروت وجود این گجت در لیست محصولاتش اقدام به عرضه مدل‌های برتر تا اقتصادی هندزفری اورجینال از برند‌های محبوب و شناخته شده بازار کرده است. شما با بررسی مشخصات و قیمت محصولات در قسمت بالا می‌توانید به راحتی برای خرید هندزفری متناسب با بودجه و سلیقه خود اقدام کنید.

 

Filter by:

Clear All
Close
حداقل: تومان حداکثر: 5,489,000 تومان
ريال0 ريال5489000
  • سفید
  • مشکی
  • صورتی
  • آبی
  • نقره ای
  • قرمز
  • بنفش
  • سرمه ای
  • سبز
  • خاکستری
  • آبی روشن
تولید کنندگان
Filters
Sort
display